ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έλενα Παπαρίζου: Ετοιμάζει μήνυση η δισκογραφική της εταιρεία για τα επεισόδια των Mad Video Music Awards

Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2022, καθώς γνωστοί τράπερς μαζί με τις «συνοδείες» τους πιάστηκαν στα χέρια και μάλιστα παραπάνω από μία φορές.

Έλενα Παπαρίζου: Ετοιμάζει μήνυση η δισκογραφική της εταιρεία για τα επεισόδια των Mad Video Music Awards

Την ώρα του δεύτερου επεισοδίου, στη σκηνή βρισκόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ήταν έτοιμη να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, η οποία δεν ήταν άλλη από την Έλενα Παπαρίζου. Όπως υποστήριξε η 34χρονη, προσπάθησε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της. «Όχι βία, όχι βία. Εδώ είναι γιορτή» φώναζε από τη σκηνή, τη στιγμή του άγριου καβγά.

Από τα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο φαίνεται πως η τραγουδίστρια ήταν τρομοκρατημένη και κατέβαλε πραγματική προσπάθεια για ν’ αποχωρήσει. Xρειάστηκε, μάλιστα, να πατήσει ακόμη και πάνω στα καθίσματα στην προσπάθειά της να φύγει, ενώ οι τράπερς συνέχιζαν ν’ ανταλλάσσουν μπουνιές και πίσω της έπεφταν καρέκλες.

Τελικά, η τραγουδίστρια έφυγε από τα Mad VMA 2022 και δεν επέστρεψε για το act της με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Νίκο Παναγιωτίδη, ούτε φυσικά για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αντίθετα, πάνω στη σκηνή ανέβηκαν μόνο η Joanne και η Marseax. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών, ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της Ελενας Παπαρίζου θα προχωρήσει σε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα, οι χρήστες από το Twitter αποθέωσαν την στάση που κράτησε η Έλενα Παπαρίζου ν’ αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τις εικόνες ντροπής. «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να τρέχει πανικόβλητη ενώ παίζουν ξύλο δίπλα της κάτι καβαλημένοι πουθενατζήδες είναι ο ορισμός της ξεφτίλας, της κατάντιας και του πάτου που έχει πιάσει η ελληνική μουσική» έγραψε κάποιος.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.