ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο προπονητής – Έπονται οι παίκτες!

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή σύντομα, ώστε στη συνέχεια να αρχίζει να συμπληρώνεται και το παζλ των παικτών.

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο προπονητής - Έπονται οι παίκτες!

Τον Παναθηναϊκό της επόμενης ημέρας θέλουν να αρχίζουν να σχηματίζουν οι άνθρωποι της πράσινης ΚΑΕ, που έχουν θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα το θέμα του προπονητή. Προφανώς και εξετάζονται και περιπτώσεις παικτών, αλλά είναι κάτι που μέχρι να κλείσει προπονητής έχει μπει σε δεύτερη μοίρα.

Η «δεξαμενή» περιέχει συγκεκριμένους προπονητές που αρμόζουν στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έχουν λιγοστέψει όμως, καθώς πολλοί απ’ όσους θα ταίριαζαν στο προφίλ της ομάδας, είτε έκλεισαν σε σύλλογο είτε έχουν συμβόλαιο. Έτσι, εξετάζονται περιπτώσεις προπονητών που είναι ελεύθεροι στην αγορά. Η ονοματολογία έχει φουντώσει με αρκετά σενάρια να προκύπτουν, τα οποία όμως, διαψεύδονται και για να μη δημιουργηθεί σύγχυση στον κόσμο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τριφύλλι θεωρούν πως τις επόμενες ημέρες το θέμα θα κλείσει οριστικά και ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν θα προχωρήσει. Πάντως, μπαίνουμε σε ένα καυτό διάστημα, κατά το οποίο η διοίκηση της ΚΑΕ καλείται να «κλείσει» πολλά ανοικτά μέτωπα. Οι αρμόδιοι προς τούτο έχουν ήδη σηκώσει μανίκια, ώστε ομάδα να επανέλθει σε ρυθμούς κανονικότητας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...