ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο προπονητής – Έπονται οι παίκτες!

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή σύντομα, ώστε στη συνέχεια να αρχίζει να συμπληρώνεται και το παζλ των παικτών.

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο προπονητής – Έπονται οι παίκτες! | panathinaikos24.gr

Τον Παναθηναϊκό της επόμενης ημέρας θέλουν να αρχίζουν να σχηματίζουν οι άνθρωποι της πράσινης ΚΑΕ, που έχουν θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα το θέμα του προπονητή. Προφανώς και εξετάζονται και περιπτώσεις παικτών, αλλά είναι κάτι που μέχρι να κλείσει προπονητής έχει μπει σε δεύτερη μοίρα.

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση
Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση 4.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η «δεξαμενή» περιέχει συγκεκριμένους προπονητές που αρμόζουν στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έχουν λιγοστέψει όμως, καθώς πολλοί απ’ όσους θα ταίριαζαν στο προφίλ της ομάδας, είτε έκλεισαν σε σύλλογο είτε έχουν συμβόλαιο. Έτσι, εξετάζονται περιπτώσεις προπονητών που είναι ελεύθεροι στην αγορά. Η ονοματολογία έχει φουντώσει με αρκετά σενάρια να προκύπτουν, τα οποία όμως, διαψεύδονται και για να μη δημιουργηθεί σύγχυση στον κόσμο.

Στο τριφύλλι θεωρούν πως τις επόμενες ημέρες το θέμα θα κλείσει οριστικά και ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν θα προχωρήσει. Πάντως, μπαίνουμε σε ένα καυτό διάστημα, κατά το οποίο η διοίκηση της ΚΑΕ καλείται να «κλείσει» πολλά ανοικτά μέτωπα. Οι αρμόδιοι προς τούτο έχουν ήδη σηκώσει μανίκια, ώστε ομάδα να επανέλθει σε ρυθμούς κανονικότητας.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close