ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης ενημερώθηκε από τη Μπαρτσελόνα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Καλάθης

Σε αναζήτηση ομάδας μετά την τελευταία διετία που ήταν κάτοικος Βαρκελώνης, θα μπει το φετινό καλοκαίρι ο Νικ Καλάθης.

Οι διοικούντες της ομάδας που προπονεί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενημέρωσαν τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν επιβεβαιώνοντας στο 100% τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει αναπτυχθεί ένα κακό κλίμα στις σχέσεις του με την ομάδα.

Ωστόσο, η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι, καθώς ο διεθνής γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές να πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συμβόλαιο του Νικ με την Μπαρτσελόνα είναι της τάξεως του 1,8 εκατ. για τη νέα σεζόν, με τον παίκτη πάντως να μην είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί των απολαβών του, κάνοντας με αυτό τον τρόπο τη ζωή δύσκολη σε ότι έχει να κάνει με την αποζημίωση που πρέπει να λάβει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.