ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναμονή για Βέλεθ – Δεν έχει η ΠΑΕ νέα πρόταση

Καμία νέα πρόταση δεν έχει λάβει για τον Φραν Βέλεθ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τις φήμες που υπάρχουν.

Αναμονή για Βέλεθ - Δεν έχει η ΠΑΕ νέα πρόταση

Διάφορα σενάρια των τελευταίων ωρών, αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει λάβει νέα πρόταση για τον Φραν Βέλεθ, ωστόσο κάτι τέτοιο, φαίνεται να μην ισχύει.

Η Αλ Φατέχ δεν έχει κάνει νέα πρόταση στο «τριφύλλι» για τον Ισπανό μπακ, παρά τα σενάρια που υπάρχουν, ενώ υπενθυμίζουμε πως η πρώτη πρόταση που έγινε απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για τον έμπειρο αμυντικό, από τους «πράσινους».

Για την ώρα αυτό που υπάρχει για τον Βέλεθ, είναι η διάθεση του Παναθηναϊκού να διατηρήσει τον Ισπανό στο ρόστερ του και μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούν τα δεδομένα, με το «τριφύλλι» να ετοιμάζει προς τον παίκτη νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με ανεβασμένες οικονομικές απολαβές, καθώς υπάρχει η επιθυμία για την παραμονή του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.