Παναθηναϊκός: Εκτός τελικού στα 50 μέτρα πεταλούδα η Ντουντουνάκη
Εκτός τελικού των 50 μέτρων πεταλούδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, έμεινε η Άννα Ντουντουνάκη.

Εκτός τελικού των 50 μέτρων πεταλούδα στο Παγκόσμιο Πρόθημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, έμεινε η Άννα Ντουντουνάκη.
Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, πήρε την πέμπτη θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά του αγωνίσματος με χρόνο 25.89.
Μάλιστα με αυτό το χρόνο η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, ισοφάρισε μεν την καλύτερη φετινή της επίδοση, όμως κατέλαβε τη δέκατη θέση στις δύο ημιτελικές σειρές και έτσι έμεινε εκτός του τελικού της Παρασκευής.
Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox