ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή με Βέλεθ και Βιγιαφάνιες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για τις περιπτώσεις των Φραν Βέλεθ και Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

Νικολογιάννης: «Δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή με Βέλεθ και Βιγιαφάνιες»

Η παραμονή του Φραν Βέλεθ και η αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν έχει έρθει κάποια νέα πρόταση για τον Βέλεθ και δεν πιστεύω πως στο ποσό που θα το συζητούσε ο Παναθηναϊκός, στο 1 εκατ. ευρώ, θα επανέλθουν οι Άραβες. Αν δεν γίνει κάποια τρομερή ανατροπή και πωληθεί ο Βέλεθ, πιστεύω πως στο τέλος της ημέρας θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Είναι λογικό να τον έχει επηρεάσει η πρόταση 1 εκατ. ευρώ από την Αλ Φατέχ, αλλά από τη στιγμή που θα παραμείνει θα είναι 100% επαγγελματίας», τόνισε και πρόσθεσε:

«Αρχές Ιουλίου θα ξέρουμε για τον Γκατσίνοβιτς, το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό και τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Αντίθετα, για τον Βιγιαφάνιες δεν ‘καίγεται’ ο Παναθηναϊκός και δύσκολα θα έχουμε ανατροπή. Ακόμη κι αν έμενε, δεν θα είχε πρώτο ρόλο, κάτι που και ο ίδιος δεν θα ήθελε. Η περίπτωση του Μπλάνκο είναι δύσκολη, αλλά δεν έχει κλείσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει πολύ, γι’ αυτό και κοιτάζει και άλλους παίκτες».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.