ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία στο θέμα προπονητή και τις τελευταίες ώρες είναι έντονη η φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί το φαβορί.

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο - Σύντομα η οριστική απόφαση

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία στο θέμα προπονητή και τις τελευταίες ώρες είναι έντονη η φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί το φαβορί.

Οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν το θέμα μέχρι τις αρχές ή τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης χειρίζεται το θέμα και σύντομα θα γίνει γνωστός ο νέος προπονητής του “τριφυλλιού” με στόχο το restart και τις βάσεις για τη μεγάλη επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο Έλληνας προπονητής είναι στις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν. Συγκεντρώνει, μάλιστα, πολλές πιθανότητες να αποτελέσει τον εκλεκτό. Ακόμη τίποτα δεν είναι βέβαιο και οριστικό. Τα πάντα θα κριθούν στο επόμενο τριήμερο με τετραήμερο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.763 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σφαιρόπουλος βρίσκεται πολύ ψηλά στην πράσινη λίστα, υποψήφιοι είναι κι άλλοι προπονητές, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ένα μικρό προβάδισμα ο πρώην τεχνικός της Μακάμπι το έχει. Υπομονή και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...