ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Άρχισε η σκληρή δουλειά για τους πράσινους (vid)

Την πρώτη τους διπλή προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Άρχισε η σκληρή δουλειά για τους πράσινους (vid)

Μετά τα τεστ, σήμερα το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές να αρχίζουν τη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα θα μείνει στο Κορωπί μέχρι τις 26 όταν και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Πήλιο μέχρι και την 1η Ιουλίου. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στην Αθήνα και στις 5 του μήνα θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Το πρωί το πρόγραμμα είχε αποκλειστικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και τέλος παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στις προπονήσεις εντάχθηκαν και οι Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Κρυπαράκος.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.