ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Βέλεθ

Εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σήμερα με την υπόθεση του Φραν Βέλεθ.

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Βέλεθ

Πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σήμερα με την υπόθεση του Φραν Βέλεθ.

Ο ατζέντης του Ισπανού στόπερ, όπως έχουμε αναφέρει, είναι αυτός που έχει αναλάβει την υπόθεση για τον πελάτη του σχετικά με την Αλ Φατέχ. Το deadline για ενδεχόμενη νέα πρόταση ολοκληρώνεται και σήμερα ή το αργότερο αύριο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε αν υπάρξει νέα πρόταση μέσα στην ημέρα και κατά πόσο αυτή θα είναι τόσο ικανοποιητική,ώστε ο Παναθηναϊκός να δώσει την συγκατάθεση του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.