ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Βίκινγκ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Βίκινγκ

Χωρίς πολλές επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου (25/06), καθώς οι αγώνες του δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη ποικιλία. Ανάμεσα στις λιγοστές, είναι η αλήθεια, ευκαιρίες για στοίχημα σήμερα το Betarades.gr ξεχώρισε την πιο δυνατή. Θα ασχοληθούμε με την ανώτερη κατηγορία της Νορβηγίας και το ντέρμπι μεταξύ Χάουγκεσουντ και Βίκινγκ. Πέρα από αυτό, να θυμάστε ότι μπορείτε να πάτε το παιχνίδι σας σε άλλο επίπεδο με μια επίσκεψη στο betshop casino live. Ας δούμε, λοιπόν, όλες τις λεπτομέρειες για το σημερινό ποντάρισμα.

Στις 17:00, η Χάουγκεσουντ υποδέχεται τη Βίκινγκ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας.

Από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Χάουγκεσουντ, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς κέρδισε με 1-0 τη Φάνα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα έξι τελευταία παιχνίδια, που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Δεν τα πάει καλά στο γήπεδό της, όπου έχει ηττηθεί στους τρεις από τους πέντε πιο προσφατους αγώνες. 

Επιστροφή στις νίκες για τη Βίκινγκ, που επικράτησε με 3-1 για το κύπελλο επί της Βαρντ Χάουγκεσουντ. “Έσπασε” αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων με απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Τα καταφέρνει μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τις τρεις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Πιο ποιοτική ομάδα η Βίκινγκ, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα και μπορεί να τα καταφέρει στο ντέρμπι.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...