ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Καμαριανού (Pic)

Στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαίρου των γυναικών, θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Ελένη Καμαριανού, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Καμαριανού (Pic)

Στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαίρου των γυναικών, θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Ελένη Καμαριανού, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ελένη Καμαριανού για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το ποδόσφαιρο γυναικών.

Η 27χρονη που αγωνίζεται ως χαφ ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες την περσινή σεζόν στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και τη νέα χρονιά».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Καμαριανού ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν θα δώσω το 100% του εαυτού μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όσους τρόπους μπορώ ώστε να επιτευχθούν οι νέοι στόχοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.