ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκτακτο ΔΣ από τον ΕΣΑΚΕ!

Την προσεχή Τρίτη (28/6), θα πραγματοποιηθεί έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ, με τη θεματολογία να περιστρέφεται γύρω από τα «καυτά» θέμα της επικαιρότητας που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ.

Έκτακτο ΔΣ από τον ΕΣΑΚΕ!

Τα «καυτά» θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ, αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση, στο έκτακτο ΔΣ που ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ για την προσεχή Τρίτη (28/6).

Έτσι τα μέλη, θα συζητήσουν γύρω απ΄ όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, για τα οποία εξέδωσε και ανακοίνωση η ΕΟΚ, στην οποία επισημαίνει πως δεν πρόκειται να συμμετέχει από εδώ και στο εξής σε καμία διαδικασία που έχει να κάνει με τον Σύνδεσμο.

Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid)
Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid) 4.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...