ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δημοσίευμα για Φορτούνα Σιτάρντ και Αγιούμπ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιασίν Αγιούμπ θα μεταβεί στην Ολλανδία, προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Φορτούνα Σιτάρντ.

Δημοσίευμα για Φορτούνα Σιτάρντ και Αγιούμπ

Ο Γιασίν Αγιούμπ θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, με την υπόθεσή του να έχει τραβήξει αρκετά, καθώς δεν έχει πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Ολλανδία και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «voetbalnieuws», ο Αγιούμπ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μεταβεί στην πατρίδα του, προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Φορτούνα Σιτάρντ και αν πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, τότε θα προχωρήσει και η μεταγραφή του.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας, επισημαίνεται πως ο Αγιούμπ τη σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε τρεις συμμετοχές, το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στη συνεργασία, καθώς η παρουσία του Αγιούμπ στο «τριφύλλι» είναι μηδαμινή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.