ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προς εξωτερικό η Χαντάβα – Αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ

Η Εύα Χαντάβα θα συνεχίσει την καριέρα της εκτός Ελλάδας, καθώς αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ.

Προς εξωτερικό η Χαντάβα - Αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ

Η Ελληνίδα αθλήτρια που σήκωσε το νταμπλ με την ομάδα του Παναθηναϊκού τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, την επόμενη σεζόν θα παίζει στο εξωτερικό, καθώς μετά την αποχώρησή της από το «τριφύλλι», απάντησε αρνητικά στην εξαιρετική πρόταση της ΑΕΚ.

Η Χαντάβα είχε αρκετές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο αποφάσισε τη νέα σεζόν να δοκιμάσει τις δυνάμεις της εκτός συνόρων.

Από την εγχώρια αγορά υπήρξε η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία ήταν εξαιρετική σε ότι αφορά το αγωνιστικό και οικονομικό σκέλος, ωστόσο η πρώην αρχηγός του Παναθηναίκού, «έκλεισε» την πόρτα στην Ένωση και τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί σε ποια ομάδα θα παίζει τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το «βελούδινο» διαζύγιο για αγωνιστικούς λόγους, αφήνουν παραθυράκι ανοικτό, ώστε στο μέλλον η νταμπλούχα αθλήτρια να ξαναπεράσει τις πύλες του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.