ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Πήλιο – Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί σήμερα για Πήλιο, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου. Ανεβάζει την ένταση ο Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Πήλιο - Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Σήμερα το πρωί αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Πήλιο. Εκεί θα μείνουν οι πράσινοι για μια εβδομάδα περίπου και επιστρέψουν συγκεκριμένη την 1η Ιουλίου.

Λίγο πριν λοιπόν η ομάδα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο, μετέβη στο Πήλιο. Εκεί οι ρυθμοί και η ένταση αναμένεται να ανέβουν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ρίξει ακόμα περισσότερο το βάρος στην φυσική κατάσταση, προκειμένου η ομάδα μέσα στη σεζόν να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την περσινή σεζόν το τριφύλλι, όταν οι άλλες ομάδες έκαναν κοιλιά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, πήγαινε με πατημένο το πόδι στο γκάζι και κατάφερε να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.030 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.