ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με φόρα.. στους τελικούς

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές του Παναθηναϊκού στα προκριματικά της δεύτερης μέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

Με φόρα.. στους τελικούς

Αναλυτικότερα, η αθλήτρια του «τριφυλλιού» Δήμητρα Γναφάκη «κλείδωσε» τη θέση της στον τελικό των 400μ. εμπ. καθώς τερμάτισε πρώτη στην προκριματική σειρά.

Η Γναφάκη μετά τα πρώτα 200μ. έριξε το ρυθμό της και τερμάτισε σε 1.01.96 κρατώντας δυνάμεις ενόψει του απογευματινού τελικού (19.05, ΕΡΤ2).

Παράλληλα, η Ανθή Κυριακοπούλου μετά το χθεσινό (25/6) χάλκινο μετάλλιο στα 1.500μ. είναι έτοιμη να διεκδικήσει μια καλή θέση και στα 800μ. αφού πέρασε δεύτερη στον απογευματινό τελικό.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η «πράσινη» αθλήτρια με επίδοση 2.13.88 εξασφάλισε τη θέση της στον τελικό (20.00, ΕΡΤ2) του αγωνίσματος μαζί με την Πηνελόπη Νίκα, η οποία επίσης προκρίθηκε ως 6η με χρόνο 2.14.56.

Η Άρτεμις Αναστασίου έτρεξε τον προκριματικό των 200 μ. σε 24.15 και το απόγευμα (19.25, ΕΡΤ2) αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση… χρυσό μετάλλιο. Η αθλήτρια του ΠΑΟ διανύει καλή σεζόν και θα κυνηγήσει να πετύχει επίδοση καλύτερη από το φετινό της 23.31 προσθέτοντας παράλληλα πολύτιμους βαθμούς στο ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Τέλος, ο Παναγιώτης Τριβυζάς σημείωσε την γρηγορότερη κούρσα στα 200 μ. με 20.87 και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του απογευματινού τελικού (19.45, ΕΡΤ2).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...