ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: To ζητούμενο είναι να έρθει καλύτερος από τον Γκατσίνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να αφήσει πίσω του την υπόθεση Γκατσίνοβιτς και να κινηθεί για παίκτη καλύτερο από τον Σέρβο χαφ.

Παναθηναϊκός: To ζητούμενο είναι να έρθει καλύτερος από τον Γκατσίνοβιτς

Αρκετή… σκόνη έχει σηκώσει η διαφαινόμενη μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος χαφ βοήθησε τα μέγιστα, ώστε οι πράσινοι να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου και να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε ότι είναι υπερβολικό το ποσό που ζητούσε η Χόφενχαϊμ για τον Σέρβο χαφ ένα τόσο μεγάλο ποσό και γι΄ αυτό οι πράσινοι πήραν την απόφαση να κινηθούν γι΄ άλλες περιπτώσεις. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για έναν παίκτη καλύτερο από τον Γκατσίνοβιτς. Έναν χαφ με χαρακτηριστικά παρόμοια,με ποιότητα αλλά και έναν παίκτη που να έχει στο ρεπορτόριο του το σκοράρισμα κάτι που δεν είχε ο «Γκάτσι».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναμφίβολα η κίνηση της ΑΕΚ να αρπάξει τον Γκατσίνοβιτς είναι κάτι που θορύβησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Το ζητούμενο ήταν και είναι η ομάδα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν επίπεδο και στόχος είναι αυτό να γίνει σε κάθε θέση. Έτσι, πρέπει να γίνει και στα χαφ, εκεί που αγωνιζόταν ο Σέρβος άσος το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν. Δεν είναι μάλιστα και απίθανο μέσα στο επόμενο άμεσο χρονικό διάστημα οι πράσινοι να κινηθούν για παίκτη ΚΑΛΥΤΕΡΟ του Γκατσίνοβιτς. Για έναν παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την μεσαία γραμμή.

Έτσι πρέπει να λειτουργήσει το τριφύλλι και με αυτό τον τρόπο πρέπει να πορευτεί τόσο για την μεταγραφή χαφ όσο και για τα υπόλοιπα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...