ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός για Ράντονιτς!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Σερβία, ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Παναθηναϊκός για Ράντονιτς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Telesport” ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τη θέση του προπονητή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται “υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για επέκταση της συνεργασίας τους, πλέον όμως -σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση- εκείνος είναι πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο λόγος έχει να κάνει με διαφωνίες που προέκυψαν στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στην πλευρά του έμπειρου τεχνικού και της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα, οπότε η ελληνική ομάδα είναι πλέον στην pole position για να τον αποκτήσει“.

Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει αυτό και η υπόθεση προχωράει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.