ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Κασελάκης (Pic)

Με ένα μήνυμα στα social media, ο Λεωνίδας Κασελάκης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, καθώς αποχωρεί από την ομάδα, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας.

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Κασελάκης (Pic)

Ο Έλληνας φόργουορντ μετά από δύο σεζόν με τη φανέλα του τριφυλλιού αποχωρεί από τη  ομαδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά του Παναθηναϊκού γι’ αυτά τα 2 χρόνια συνεργασίας. Περάσαμε όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά πάντα ενωμένοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές, όλο το σταφ και πάνω από όλα τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο για την υποστήριξη του στις καλές και στις κακές στιγμές.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εισέπραξα πολύ αγάπη και προσπάθησα να την ανταποδώσω. Καλή συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...