ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαρινάκου: «Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό – Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που έκανε τα πάντα»! (Pic)

Η Αναστασία Μαρινάκου, αθλήτρια του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις ατυχίες που είχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου και στον τραυματισμό της που δεν την επέτρεψε να διακριθεί.

Μαρινάκου: «Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό - Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που έκανε τα πάντα»! (Pic)

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, με μήνυμά της στα social media, ανέλυσε τις ατυχίες που συνάντησε και δεν μπόρεσε να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση, ενώ στο τέλος ευχαρίστησε και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη που όπως τόνισε ήταν δίπλα της σε ό, τι χρειάστηκε και έκανε τα πάντα για να είναι εκείνη υγιής.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ποτέ έτσι όπως περίμενα… Κάποια από ατυχία και κάποια από λάθη μου.

Την δεύτερη ήμερα στα 5.000μ δεν ήμουν έτσι όπως θα ήθελα. Το σοκ της πρώτης μέρας δεν με άφησε με καθαρό μυαλό, αντίθετα μια θλάση στα πλευρά μου από το πέσιμο αλλά και οι πόνοι στο κορμί μου δεν με άφηναν να αναπνεύσω σωστά, με αποτέλεσμα οι αρνητικές σκέψεις να είναι περισσότερες από αυτό που μπορούσα διαχειριστώ. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Προχωράμε. Οι στόχοι και τα όνειρα μου είναι εκεί έξω και με περιμένουν!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλλά μέσα από εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν και είναι δίπλα μου, όλους εσάς που δείξατε το ενδιαφέρον σας για την κατάσταση μου αλλά και με παροτρύνατε να συνεχίσω δυνατά και τον σύλλογο μου που έκανε στην άκρη τα πάντα και το μόνο που κοίταξε είναι να είμαι εγώ υγιής.

Εξάλλου, ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»!

View this post on Instagram

A post shared by Anastasia Marinakou (@anastasia_marinakou_)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.