ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον Παναιτωλικό ο Χατζηθεοδωρίδης – Παρελθόν από το «τριφύλλι» (Pic)

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Αγρινίου να τον ανακοινώνει και επίσημα.

Στον Παναιτωλικό ο Χατζηθεοδωρίδης - Παρελθόν από το «τριφύλλι» (Pic)

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό και συνολικά 66 συμμετοχές, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αποτελεί παρελθόν, με τον 25χρονο αριστερό μπακ να συνεχίζει την καριέρα του στον Παναιτωλικό.

Στην ομάδα του Αγρινίου ο Χατζηθεοδωρίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να τον ανακοινώνει και επίσημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panetolikos FC / Παναιτωλικός (@panetolikos_fc)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.