ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το κασέ του Ντιανέ και οι απαιτήσεις της Γαλατασαράι

Ο Ντιανέ είναι, σύμφωνα με τους Τούρκους, υποψήφιος για την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Το κασέ του Ντιανέ και οι απαιτήσεις της Γαλατασαράι

Χθες στην Τουρκία αναφέρθηκε το όνομα του Σενεγαλέζου φορ για το “τριφύλλι”. Ο 30χρονος αποτελεί, φυσικά, μια πολύ καλή περίπτωση, αλλά και καθόλου εύκολη. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Η τουρκική ομάδα τον απέκτησε το 2019 ξοδεύοντας 19 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Κασίμπασα. Α πό εκεί και πέρα, ακολούθησαν, εκτός των άλλων, δανεισμοί σε Κλαμπ Μπριζ και Γουέστ Μπρομ. Την περασμένη σεζόν, ο Εμπαγέ Ντιανέ είχε συνολικά 22 συμμετοχές με τη Γαλατά, σκοράροντας 4 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Η Γαλατά δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον αποδεσμεύσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Στην Τουρκία αναφέρουν ότι με ένα ποσό από 3 εκατ. ευρώ η Γαλατά δίνει τον παίκτη. Αναφορικά με το κασέ του παίκτη, αξιώνει σε μια πρώτη βάση περίπου 2 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά, φυσικά, αυτό είναι κάτι που αλάζει, ειδικά αν περνάει ο καιρός και ο Σενεγαλέζος δε βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντιανέ έχει μεταφέρει στον ατζέντη του την επιθυμία να επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά μέχρι τώρα πρόταση δεν έχει. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πελάτη του, χωρίς να έχει κάνει κρούση για να προχωρήσει στην επόμενη κίνηση.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...