ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλή προπόνηση με αρκετή μπάλα – Ατομικό για Κουρμπέλη, Σάρλια (Pics, Vid)

Με διπλό πρόγραμμα συνεχίστηκε την Τρίτη (28/6) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πορταριά Πηλίου. Δεν συμμετείχαν οι Κουρμπέλης και Σάρλια που ακολούθησαν ατομικό.

Διπλή προπόνηση με αρκετή μπάλα - Ατομικό για Κουρμπέλη, Σάρλια (Pics, Vid)

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με ενεργοποίηση, ασκήσεις ισορροπίας, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Το απόγευμα μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ατομικό ακολούθησαν οι Κουρμπέλης και Σάρλια που δε συμμετείχαν στις προπονήσεις, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού και του επιτελείου του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε στιγμιότυπα από την απογευματινή προπόνηση όπως τα κατέγραψε η κάμερα του PAOTV:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.