ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αλλάζει επίπεδο με παίκτες που θα κάνουν αίσθηση!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο και πρόθεση της ομάδας είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Παναθηναϊκός: Αλλάζει επίπεδο με παίκτες που θα κάνουν αίσθηση!

Η επάνοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού είναι δυναμική και πέρα από τα εξωαγωνιστικά όπου ήδη οι τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου έχουν προκαλέσει ντόμινο συζητήσεων, στο αγωνιστικό σκέλος προμηνύει τεράστιες αλλαγές.

Πρόθεση της διοίκησης, μετά την διαφαινόμενη οριστικοποίηση της απόκτησης του Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι να «τρέξει» ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας, ώστε να εμφανιστεί πλήρως αλλαγμένη και ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα προκαλέσουν αίσθηση, όλες οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι από το κορυφαίο επίπεδο και στόχος των «πρασίνων» είναι να καλύψουν το χαμένο έδαφος της διετίας εσόδων-εξόδων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ θα αποκτηθούν γκαρντ και ακόμα ένας με τεράστιο «γκελ» στον κόσμο και το επόμενο χρονικό διάστημα προμηνύεται «καυτό» για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.