ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Π. Καλαϊτζάκη για τρία χρόνια

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, καθώς συμφώνησε για συμβόλαιο τριών ετών.

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Π. Καλαϊτζάκη για τρία χρόνια

Ο Αργυρής Πεδουλάκης έχει ήδη βάλει μπροστά τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, με τον νεαρό αθλητή να υπογράφει στο τριφύλλι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η σεζόν που πραγματοποίησε ο Καλαϊτζάκης με την Λιετκαμπέλις κρίνεται ιδιαιτέρως ικανοποιητική γράφοντας στατιστική στο Eurocup με 13,3 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ, 1,2 κλεψίματα, σουτάροντας με 59% στο δίποντο, 36,2% στο τρίποντο και 76,6% στις βολές.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης είχε συζητήσεις εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο νεαρός γκαρντ τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί από το τριφύλλι, που θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό περίπου στις 30.000 ευρώ, ως buy out στην ομάδα της Λιθουανίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.