ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Βέλεθ

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της μετακίνησης του Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ.

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Αλ Φατέχ για την παραχώρηση του Φραν Βέλεθ.

Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει να παραχωρήσουν τον Ισπανό μπακ έναντι του ποσού των 850.000 ευρώ. Το θέμα για να προχωρήσει η υπόθεση είναι να καταβάλει η Αλ Φατέχ όλο το ποσό.

Η Αλ Φατέχ είχε προτείνει τα 500.000 ευρώ να τα καταβάλει τώρα και τα 300 αργότερα, όμως αυτό βρίσκει αντίθετο το «τριφύλλι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «πράσινοι» την είχαν πατήσει με την μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αϊν, η οποία δεν κατέβαλε το ποσό των 725.000 ευρώ και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.