ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Αθήνα ο Ράντονιτς για τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mozzasport», ο Ντέγιαν Ράντονιτς πετάει σήμερα με προορισμό την Αθήνα για να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα ο Ράντονιτς για τον Παναθηναϊκό!

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ντέγιαν Ράντονιτς σύμφωνα με την έγκυρη «Mozzasport», προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ράντονιτς δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο υποστηρίζει ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει ήδη μιλήσει με τους πράσινους και γνωρίζει πολύ καλά την επιθυμία τους για συνεργασία, μια επιθυμία η οποία δεν είναι… μονόπλευρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να συμφωνήσουν για την έναρξη της συνεργασίας, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.