ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Από Τετάρτη 6 Ιουλίου η παραλαβή των καρτών διαρκείας»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο πότε θα παραλάβουν τα διαρκείας οι νέοι κάτοχοι.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Από Τετάρτη 6 Ιουλίου η παραλαβή των καρτών διαρκείας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει όλους όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022/23 ότι η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρες 10.00 – 17.00 στα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα στη Θύρα 5 και θα συνεχιστεί καθημερινά εφεξής (πλην Σαββάτων και Κυριακών) στο ίδιο ωράριο.

Όλοι ανεξαιρέτως οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε αυτήν) τα σχετικά δικαιολογητικά, δηλαδή φωτοτυπία ταυτότητας και απόδειξη πληρωμής στον Ερασιτέχνη, τουλάχιστον 48 ώρες προ της προσέλευσής τους στα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» για την παραλαβή της κάρτας τους. Επίσης, παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό κίνησης από την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας, ο οποίος εμφανίζεται επάνω δεξιά στο αποδεικτικό που παραλάβατε στο email σας από την Ticket Master.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει αποστολή με courier με δική σας χρέωση, στο ίδιο e-mail με την επισύναψη των δικαιολογητικών, συμπληρώστε τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας.

Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη, καθώς στα εκδοτήρια θα υπάρχουν προς παραλαβή μόνον οι κάρτες των δικαιούχων για τους οποίους έχει ολοκληρωθεί προγενέστερα ο σχετικός έλεγχος των δικαιολογητικών.  Η παραλαβή γίνεται με επίδειξη της ταυτότητας του δικαιούχου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την παραλαβή των σχετικών δικαιολογητικών και δεν υπάρχει η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας.  Για οποιαδήποτε ερώτημα, αίτημα ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο  [email protected] .

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στον Παναθηναϊκό μέσω της αγοράς κάρτας διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2022/23!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.