ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εποχή Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό: Ανακοινώνεται για 2 χρόνια ο νέος προπονητής

Προπονητής του Παναθηναϊκού οριστικά είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Εποχή Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό: Ανακοινώνεται για 2 χρόνια ο νέος προπονητής

Προπονητής του Παναθηναϊκού οριστικά είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον Αργύρη Πεδουλάκη, υπογράφει διετές συμβόλαιο και μένει μόνο η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο 52χρονος είχε σήμερα συνάντηση με τον Αργύρη Πεδουλάκη στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, ενώ γνωρίστηκε και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αφού έγιναν όλες οι συζητήσεις και αναλύθηκε το πλάνο για τη νέα σεζόν, ο Ράντονιτς συμφώνησε για δυο χρόνια με το τριφύλλι και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται την Πέμπτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.