ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πισπιρίγκου: Αυτή τη γραμμή θα ακολουθήσει μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος της.

Πισπιρίγκου: Αυτή τη γραμμή θα ακολουθήσει μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να διαψεύσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η ίδια μέσα από τη φυλακή επιμένει στην αθωότητά της και υπενθυμίζει μέσω του δικηγόρου της ότι είχε καταθέσει μήνυση για τον θάνατο της Μαλενας όταν είχε μάθει το τότε πόρισμα για ηπατική ανεπάρκεια.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...