ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη στην πρεμιέρα για τις Κορασίδες του Παναθηναϊκού

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό (78-40) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων.

Νίκη στην πρεμιέρα για τις Κορασίδες του Παναθηναϊκού

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ο Παναθηναϊκός.

Σε αγώνα που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Τέντας στην Καλαμάτα το «τριφύλλι» επικράτησε με 78-40 του Ολυμπιακού Βόλου μετά από καλή εμφάνιση.

Οι παίκτριες του Γιώργου Τσεμπέρη ήταν καλύτερες έχοντας για κορυφαίες τις Φελούρη, Ζιάκα και Φραγκούλη.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-2 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά άμεσα έτρεξε ένα σερί 20-0 και έθεσε από νωρίς τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 22-6, 37-16, 61-25, 78-40.

Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης): Ζιάκα 17(2), Μαντζιώρη 2, Φελούρη 24 (1), Καμπάκα 4, Κεφαλά, Σπέντζου 4, Φραγκούλη 15(3), Σωφρονά 8, Κωστακοπούλου 2, Υφαντοπούλου.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη 5, Κωστοπούλου, Σιουμουρέκη 23 (2), Λογοδότη, Καραστάθη, Κοτοπούλη 7, Φούτρα, Πολύζου 5.

Γιάννης Τσεμπέρης (Βοηθός προπονητή  Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και στις δικές μας αθλήτριες. Παίξαμε δυνατά, κερδίσαμε τον αγώνα και είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

Ντορέτα Φραγκούλη (αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς καταφέραμε και  πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε ικανοποιημένες γι΄αυτό. Εύχομαι να συνεχίζουμε με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.