ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται σήμερα ο Ράντονιτς

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να ξεκινήσει η εποχή του Ντέγιαν Ράντονιτς, στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται σήμερα ο Ράντονιτς

Μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν, για να οριστικοποιηθεί και τυπικά η πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, το συμβόλαιο του Σέρβου τεχνικού θα έχει διάρκεια δύο έτη και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του Ράντονιτς στο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και η ανακοίνωσή του από τους «πράσινους».

Ο 52χρονος προπονητής είναι στη χώρα μας από το μεσημέρι της Τετάρτης μαζί με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και μετά από συνάντηση που είχαν με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά και το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, επήλθε η συμφωνία.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει και η ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Ράντονιτς να αναλαμβάνει και επίσημα τον πάγκο της ομάδας και μαζί με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, να «τρέχει» το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.