ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αυτά ισχύουν για Σεπφ και Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε πως έχει η κατάσταση με την περίπτωση απόκτησης του Αλεσάντρο Σεπφ από τον Παναθηναϊκό και εξήρε τον κόσμο που… εξαφάνισε τα εισιτήρια διαρκείας.

Νικολογιάννης: «Αυτά ισχύουν για Σεπφ και Παναθηναϊκό»

Αρέσει αλλά… απέχει, προς το παρόν από τον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Σεπφ, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας όλα τα δεδομένα της εν λόγω υπόθεσης.

«Ο Σεπφ έχει απασχολήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό, πριν από δύο εβδομάδες έφτασε μια ανάσα, με την έγκριση του Γιοβάνοβιτς. Όμως δεν ήταν προτεραιότητα του το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν απάντησε θετικά τότε. Όσο δεν κλείνει αλλού, υπάρχουν πιθανότητες, δεν είναι μια περίπτωση όμως που είναι κοντά. Είναι εργαλείο, παίκτης με τρεξίματα, που καλύπτει πολλούς χώρους. Από αυτούς που λέμε παίκτης ομάδας, είναι περισσότερο οκτάρι. Αν πάρει τηλέφωνο και πει θέλω να έρθω, μπορεί να τελειώσει το θέμα. Το κρατάει ζεστό κυρίως το περιβάλλον του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ έκανε ειδική μνεία στην δίψα του κόσμου να βοηθήσει την ομάδα του, τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» έχει δώσει 5.000 εισιτήρια διαρκείας και μαζί με εκείνα των οργανωμένων η διάθεση θα ανέβει στις 8.000, χωρίς να βγουν άλλα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.