ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Ενθουσιασμένος που ήρθα – Να κάνουμε πράγματα που αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας»! (Pics)

Χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού, είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς με επίσημη δήλωσή του.

Ράντονιτς: «Ενθουσιασμένος που ήρθα - Να κάνουμε πράγματα που αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας»! (Pics)

Ο Σέρβος τεχνικός με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μετά προχώρησε στην πρώτη του δήλωση, επισημαίνοντας πως είναι ενθουσιασμένος με τον ερχομό του στο «τριφύλλι» ενώ τέλος εξέφρασε την πεποίθησή του πως μαζί με τους ανθρώπους των «πρασίνων», θα κάνουνε σπουδαία πράγματα που αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αποτελώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού, μίας εκ των πιο σπουδαίων ομάδων της Ευρώπης.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχω λάβει, κάτι που σημαίνει πολλά για εμένα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα τα οποία αρμόζουν στον Παναθηναϊκό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.