ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο προσκήνιο παραμένει ο Σεπφ – Προχωράει για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Ο Αλεσάντρο Σεπφ που παραμένει στην «πράσινη» επικαιρότητα και οι διαδικασίες που επισπεύδονται για μεταγραφή μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

Στο προσκήνιο παραμένει ο Σεπφ - Προχωράει για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Ο Αλεσάντρο Σεπφ παραμένει στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές σχετικά με την περίπτωσή του και το αν προχωρήσει η υπόθεση για το «τριφύλλι».

Η πλευρά του παίκτη έχει ρίξει «γέφυρες επικοινωνίας» και πάλι με τον Παναθηναϊκό και όλα θα κριθούν τα επόμενα 24ώρα, με το «τριφύλλι» να θέλει να κλείσει το θέμα οριστικά.

Ο 28χρονος μέσος αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο δεν είναι και η μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί τον Σέρβο τεχνικό για τον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» έχουν «απλώσει» το ενδιαφέρον τους και για άλλες θέσεις παικτών με τον προπονητή της ομάδας να αναμένεται να αποφασίσει οριστικά για τον επόμενο στόχο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, καθώς πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη που αναχωρεί η αποστολή για την Αυστρία για το δεύτερο και καθοριστικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει κλείσει και η τρίτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, τονίζουμε πως σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει από το Πήλιο, όπου βρισκόταν εδώ και μια βδομάδα για το αρχικό «χτίσιμο» της νέας σεζόν.

Από κει και πέρα το Σάββατο (2/7), κλείνει οριστικά το κεφάλαιο Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό στόπερ να ταξιδεύει για τη Σαουδική Αραβία για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Αλ Φατέχ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.