ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ξεκαθαρίζει οριστικά του Σεπφ στον Παναθηναϊκό το επόμενο διήμερο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι δεν θα γίνει σίριαλ η απόκτηση του Αλεσάντρο Σεπφ από τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα γίνουν.

Νικολογιάννης: «Ξεκαθαρίζει οριστικά του Σεπφ στον Παναθηναϊκό το επόμενο διήμερο»

Θέμα ημερών είναι η θετική ή αρνητική κατάληξη στην υπόθεση της μεταγραφής του Αλεσάντρο Σεπφ στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σεπφ, υπάρχει ένα οικογενειακό θέμα με την γυναίκα του, να δούμε αν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Έχει επανέλθει η πλευρά του παίκτη. Δεν θα πάμε σε ένα σίριαλ πάλι, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το επόμενο διήμερο. Είναι πολυεργαλείο, παίκτης προπονητή, για αυτό και ο Γιοβάνοβιτς τον έχει ξεχωρίσει, η θέση που προορίζεται είναι για το 8. Δείχνει ότι θέλει να έρθει, αλλά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι υπάρχει μια κινητικότητα και το «τριφύλλι» κοιτάζει κι άλλους ποδοσφαιριστές, με στόχο να κλείσει τουλάχιστον έναν πριν φύγει για την Αυστρία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στον Γκατσίνοβιτς, τονίζοντας πως η αξιολόγηση που έγινε από τον Παναθηναϊκό ήταν ότι δεν άξιζαν να δοθούν τόσα χρήματα συνολικά, για συμβόλαιο και αγορά του. Ενώ επισήμανε ότι για να φτάσουν οι «πράσινοι» να γίνουν η ομάδα ανάλογη του βεληνεκούς τους, θα πρέπει να πάνε βήμα-βήμα, αλλά και να αποκτήσουν παίκτες όπως ο Παλάσιος ή ο Ρούμπεν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...