ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το πρώτο «πράσινο» μήνυμα του Λι (Pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

Παναθηναϊκός: Το πρώτο «πράσινο» μήνυμα του Λι (Pic)

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το… χορό των ανακοινώσεων για το ρόστερ της νέας σεζόν με τον Αμερικανό γκαρντ, Πάρις Λι, επισημοποιώντας τη συμφωνία για την επόμενη διετία.

Μετά την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς για τον πάγκο της ομάδας, οι «πράσινοι» θέλουν να τρέξουν για να καλύψουν το ρόστερ της νέας σεζόν και ο Λι ήταν μια από τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν με σκοπό το «τριφύλλι» να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

Ο Αμερικανός αθλητής, μετά την επίσημη ανακοίνωση των «πρασίνων», έστειλε μέσα από τα social media το πρώτο του μήνυμα γράφοντας: «Ευγνώμων για την ευκαιρία», δείχνοντας με αυτόν τρόπο την ανυπομονησία του να παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.