ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπέγραψε ο Π. Καλαϊτζάκης – Το Σάββατο οι επίσημες ανακοινώσεις

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Απομένουν οι ανακοινώσεις της «πράσινης» ΚΑΕ.

Υπέγραψε ο Π. Καλαϊτζάκης - Το Σάββατο οι επίσημες ανακοινώσεις

Μετά το Πάρις Λι, ο Παναθηναϊκός προχωρά το σχεδιασμό του και κάνει δικό του τον Έλληνα γκαρντ, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ως το 2025.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία και σήμερα ο Καλαϊτζάκης έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που τον κάνει κάτοικο ΟΑΚΑ για τα επόμενα τρία έτη.

Οι «πράσινοι» είχαν από καιρό τον νεαρό αθλητή στο στόχαστρο τους, ωστόσο πλέον ο Καλαϊτζάκης θα γίνει παίκτης των «πρασίνων» και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, μια διαδικασία που θα γίνει όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το Σάββατο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, κλείνει θετικά άλλη μια περίπτωση παίκτη για το «τριφύλλι», με τους «πράσινους» να καλούνται να πληρώσουν στην Λιετκαμπέλις που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο παίκτης, ένα μικρό ποσό σαν αποζημίωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.