ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο των Μπακς ο Παπαγιάννης

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς.

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο των Μπακς ο Παπαγιάννης

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν και μετά την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς προχωρά και στην απόκτηση αθλητών για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό γκρουπ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δομήσουν ένα γκρουπ παικτών περιμετρικά των Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Νέντοβιτς που είναι η τριάδα των «σίγουρων» για τη νέα σεζόν, ωστόσο για τον Έλληνα σέντερ ενδεχομένως να υπάρξει κίνδυνος καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει NBA out.

Αυτό σημαίνει πως αν μια ομάδα από το «μαγικό» κόσμο του καλύτερου πρωταθλήματος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει μια ρήτρα στο «τριφύλλι».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα του «Eurohoops», αυτή η ομάδα που έχει βολιδοσκοπήσει τον Έλληνα ψηλό είναι οι Μπακς που αγωνίζονται οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς βλέπουν στον Παπαγιάννη μια μεγάλη προοπτική. Η αλήθεια είναι πως ο σέντερ του Παναθηναϊκού έκανε σπουδαία σεζόν στην Ευρωλίγκα, απογείωσε τα ατομικά του στατιστικά και του έδωσε μια θέση στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Για την ώρα δεν έχει προκύψει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον σέντερ του «τριφυλλιού» ωστόσο οι εμφανίσεις του, ενδεχομένως φέρουν στην πόρτα του Παναθηναϊκού αρκετούς ενδιαφερόμενους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.