ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δουλειά στη φυσική κατάσταση και επιστροφή στην Αθήνα

Το πρώτο στάδιο της βασικής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Πήλιο ολοκληρώθηκε, με την αποστολή να επιστρέφει στην Αθήνα. Πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός: Δουλειά στη φυσική κατάσταση και επιστροφή στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας με την ομάδα να επιστρέφει στην Αθήνα μετά από έξι ημέρες παραμονής στην Πορταριά Πηλίου.

Εκεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του, δούλεψε πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ενώ στην Αυστρία που θα ακολουθήσει το δεύτερο και πιο βασικό σκέλος της προετοιμασίας, οι «πράσινοι» θα αναλωθούν κυρίως σε τακτικά θέματα, ενώ θα δώσουν και τα καθιερωμένα φιλικά.

Η ομάδα στην τελευταία προπόνηση στο Πήλιο έκανε πρόγραμμα αφιερωμένο αποκλειστικά στη φυσική κατάσταση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ξέχωρα από το υπόλοιπο γκρουπ έκανε ο Σάρλια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η ομάδα και το τεχνικό τιμ, ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα. Το Σάββατο ο Γιοβάνοβιτς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, ενώ θα ακολουθήσει διπλή προπόνηση την Κυριακή στο «Γ. Καλαφάτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.