ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ψάχνει τις καλύτερες επιλογές ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεψαχνίζει κάθε περίπτωση και ψάχνει να βρει τον εκλεκτό για κάθε θέση που έχει ανάγκη το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει τις καλύτερες επιλογές ο Γιοβάνοβιτς

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει να βρει την ιδανική λύση. Ξεψαχνίζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά όπως έκανε και το προηγούμενο καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι δικαιώθηκε για όλες τις επιλογές του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και αυτό το καλοκαίρι ο Σέρβος θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο, ωστόσο δεν θα προβεί σε επιλογές επιπόλαιες. Σίγουρα η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί πιο σύντομα, καθώς 4 Αυγούστου δίνει το πρώτο της επίσημο ματς.

Άλλωστε ειδικά στα χαφ οι παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν μέσα στις επόμενες 10 μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.