ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης: «Μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι νιώθει χαρούμενος που θα φορέσει τα πράσινα.

Καλαϊτζάκης: «Μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευλογημένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που πρέπει να κάνω πλέον είναι να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για να πετύχουμε».

Έπειτα από μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ένιωθε έτοιμος γι’ αυτό; «Είχα μία πολύ καλή σεζόν με την Λιετκαμπέλις. Κέρδισα σημαντικές εμπειρίες και ένιωθα έτοιμος για αυτό το βήμα. Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα, είμαι μέρος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», απάντησε.

Αναφορικά με τους στόχους του, ο Καλαϊτζάκης σημείωσε ότι: «Στόχος μου είναι να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε η ομάδα να έχει διακρίσεις και τίτλους. Σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να έχεις άλλους στόχους».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο αδερφός του Γιώργος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα, του έχει μιλήσει για το συναίσθημα που δημιουργεί το κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο 23άχρονος άσος απάντησε ότι: «Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτό το συναίσθημα. Έχω και εγώ βρεθεί σε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδο αλλά ως φίλαθλος. Το να το βιώνεις, όμως, από μέσα ως αθλητής θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ανυπομονώ να νιώσω και εγώ αυτό το συναίσθημα».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το τι θα πρέπει να περιμένουν από εκείνον οι «πράσινοι»,  είπε: «Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια και να δίνω υποσχέσεις. Το θέμα τώρα είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο μέσα από τη σκληρή δουλειά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.