ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Κλείνει εντός της ημέρας ο Τσέριν, τα υπόλοιπα μεταγραφικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Κλείνει εντός της ημέρας ο Τσέριν, τα υπόλοιπα μεταγραφικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό»

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Άνταμ Τσέριν που δείχνει έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» και τις υπόλοιπες κινήσεις που αναμένεται να κάνει σε μεταγραφικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός ανέλυσε ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Στον Παναθηναϊκό είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τσέριν, μία μεταγραφή που βγήκε από το Κίκερ και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες αυτές. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει 700 με 800 χιλιάδες για τον Σλοβένο, θα περάσει εξετάσεις και θα υπογράψει. Θα δούμε αν θα έρθει εδώ ή αν θα πάει απευθείας στην Αυστρία. Ίσως και μέσα στην ημέρα να έχουμε εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα πάρει κι άλλους χαφ και είμαστε σε έντονη κινητικότητα για να προχωρήσει τις επόμενες προσθήκες. Πάντα είναι ανοικτό το θέμα του Σεπφ, ο οποίος επανήλθε ο ίδιος και περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τη σύζυγό του. Χρειάζεται να περιμένουμε, αφού είναι μία διαδικασία σε εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει άλλες δύο περιπτώσεις χαφ που εξετάζει, θα πάρει και δεκάρι. Είναι να πάρει τρεις χαφ για να καλύψει τη μεσαία του γραμμή, κυρίως στο “8” και στο “10», πρόσθεσε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Επίσης, υπάρχει μία κινητικότητα και για το θέμα του εξτρέμ, που επίσης είναι μία θέση που ψάχνεται. Δεν βλέπω κάτι για επιθετικό αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα ήθελε έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα χρειαστεί να περιμένει μήπως προκύψει κάποια περίπτωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.