ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μη αναστρέψιμο πλέον: Τα 4 μέτρα που επανέρχονται μετά την προέλαση της Όμικρον 4

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι έτοιμη για νέα μέτρα.

Μη αναστρέψιμο πλέον: Τα 4 μέτρα που επανέρχονται μετά την προέλαση της Όμικρον 4
Πολύς κόσμος, είχε βάλει τον κορωνοϊό στο πίσω μέρος του μυαλού του, θεωρώντας ότι τελείωσε ο εφιάλτης που ταλανίζει τον πλανήτη εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια.

Ωστόσο, η πανδημία είναι -δυστυχώς- εδώ και συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους πολίτες στην καθημερινότητά της. Μάλιστα, οι επιστήμονες συνιστούν σε ορισμένες ομάδες πληθυσμού να προβούν σε νέο εμβολιασμό, με τη δεύτερη αναμνηστική δόση, δηλαδή να κάνουν 4ο εμβόλιο κατά της Covid-19 που παρουσιάζεται ακόμα πιο μεταδοτική με τις μεταλλάξεις Ο4 και Ο5.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...