ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Ρικάρντο Γκόμες – Θα κάνει πρόταση σύντομα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία, ο Παναθηναϊκός έχει ως βασικό τους στόχο για την θέση του φορ τον Ρικάρντο Γκόμες, που αγωνίζεται στην Παρτιζάν.

«Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Ρικάρντο Γκόμες - Θα κάνει πρόταση σύντομα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία, ο Παναθηναϊκός έχει ως βασικό τους στόχο για την θέση του φορ τον Ρικάρντο Γκόμες, που αγωνίζεται στην Παρτιζάν.

O παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Παρτιζάν, αλλά όπως αναφέρει το «sportal.blic»οι πράσινοι μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν. Επίσης, αναφέρεται στο σερβικό ρεπορτάζ ότι ο Γκόμες δεν πωλείται, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο αθλητικής διευθυντής της Παρτιζάν Ίβιτσα Ίλιεφ.

Την περασμένη σεζόν, ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι σημείωσε 38 τέρματα σε 54 εμφανίσεις ενώ μοίρασε και οκτώ ασίστ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Ρικάρντο Γκόμες έχει τραβήξει την προσοχή των Αθηναίων. Και παρότι ακόμη όλα είναι σε αρχικό στάδιο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση τις επόμενες μέρες. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά την έλευση του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, περιμένοντας και την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς θα παίξει στον τρίτο γύρο των προκριματικών για το Europa Conference League».

Παράλληλα, η ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ:

«Δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον. Πολλές ομάδες ρωτούν συνεχώς για τον Ρικάρντο. Σε ό,τι με αφορά, θα πρέπει να μείνει λίγα χρόνια ακόμα. Αρκετοί σύλλογοι με πήραν τηλέφωνο και τους είπα το ίδιο.

Ο Ρικάρντο έφερε ό,τι χρειαζόταν στην πρώτη θητεία του στην ομάδα. Τόσο στο γήπεδο όσο και στο κλαμπ όταν πωλήθηκε το 2019 στην Αλ Σαρζάχ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη φορά, ήρθε για να μας βοηθήσει μόνο στο γήπεδο, κάτι που κάνει.

Ο Ρικάρντο δεν έχει τιμή, δεν πωλείται. Αυτή είναι η στάση που έχω. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Λέω συνέχεια ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ένα… ζωντανό πράγμα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.