ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Μπλάνκο»

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από την Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωση του Ντομίνγκο Μπλάνκο.

«Συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Μπλάνκο»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού συνεχίζει να είναι ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο Νίκο Ρουμπινέτι.

Συγκεκριμένα, με tweet του, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωσή του και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα δεν είχε προχωρήσει λόγω των υψηλών απαιτήσεων των μάνατζερ του, που έφταναν τα 2 εκατ. ευρώ. Μένει να δούμε αν θα έχουμε νέα μέσα στις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι οι πράσινοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/nicorubinetti/status/1543608140033310721?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1543608140033310721%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fback.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F981518_endiaferetai-akoma-gia-ton-ntomingko-mplanko-o-panathinaikos-pic

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.