ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» και πάλι η Τέρπου!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Έλσα Τέρπου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 , για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στα «πράσινα» και πάλι η Τέρπου!

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Έλσα Τέρπου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023, για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η 22χρονη αθλήτρια του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά διατηρώντας τη δυναμική του τμήματος.

Η Τέρπου ήταν μια βασική αθλήτρια σε μια σπουδαία χρονιά για το τμήμα που κατέκτησε το Europe Trophy και το κύπελλο Ελλάδας και σίγουρα μπαίνουν οι βάσεις για να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο της ομάδας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Τέρπου είπε «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα και φέτος με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς ανθρώπους και νιώθω πολύ άνετα και όμορφα όταν αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό.

Η χρονιά που περάσαμε ήταν φοβερή και σίγουρα η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου σε συνδυασμό με το κύπελλο Ελλάδας ήταν αξέχαστα για εμάς.

Από τη πλευρά μου θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τούς στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.