ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Πρώτη με Τσέριν στην Αυστρία

Με τον Σλοβένο χαφ να ενσωματώνεται στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Πρώτη με Τσέριν στην Αυστρία

Την πρώτη τους προπόνηση στην Αυστρία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την πρωινή τους άφιξη πρώτα στο Μόναχο και εν συνεχεία στο Τιρόλo, όπου θα μείνουν μέχρι τις 19 Ιουλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ένα νέο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του και ενσωματώθηκε στην ομάδα και δεν είναι άλλος από τον Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος διεθνής χαφ, που αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, μετέβη απευθείας στην Αυστρία και σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή και φυσικά έλαβε μέρος στην προπόνηση.

Μια προπόνηση η οποί δεν είχε πολλή ένταση, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, μετά το ταξίδι και το πολύ πρωινό ξύπνημα της αποστολής (η ομάδα αναχώρησε για το Μόναχο στις 6 το πρωί). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα και στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν «κορόιδο» χωρισμένοι σε τρία γκρουπ για να ολοκληρώσουν την προπόνηση έπειτα από περίπου μια ώρα. Από αύριο, φυσικά, το πρόγραμμα θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονο και απαιτητικό με διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές και πολλή δουλειά σε κάθε κομμάτι (τακτικές, φυσική κατάσταση κλπ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE