ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπλάνκο: «Η πρόθεσή μου είναι να παίξω στο εξωτερικό»

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο που αποτελεί υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην Αργεντινή και εξέφρασε τις προθέσεις του, να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Μπλάνκο: «Η πρόθεσή μου είναι να παίξω στο εξωτερικό»

Το όνομα του συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και παρά τη στασιμότητα που υπάρχει, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έρχεται να καταδείξει ακόμα μια φορά τις προθέσεις του.

Μιλώντας σε Μέσο ενημέρωσης «Radio La Red» στην πατρίδα του, τόνισε πως στόχος του πλέον αποτελεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, ενώ ανέλυσε και λεπτομέρειες του «διαζυγίου» με την μέχρι πρότινος ομάδα του, την Ιντεπεντιέντε.

«Είναι παράξενο που έχω μείνει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε. Αλλά είμαι ήρεμος με ό,τι έκανα, κανείς δεν με ανάγκασε να το κάνω. Η απόφαση ήταν απόλυτα δική μου. Μου πρόσφεραν ένα καλό συμβόλαιο, αλλά είχα ήδη πάρει την απόφασή μου. Είπα στον Ρόλφι (σ.σ. αθλητικός σύμβουλος Ιντεπεντιέντε) ότι επρόκειτο να τον ακούσω από σεβασμό. Δεν ήταν νευριασμένος μαζί μου. Τον Γενάρη του είπα ότι δεν θα ανανεώσω.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν απέμεναν τρεις μήνες για τη λήξη του συμβολαίου, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις. Νιώθω μέλος του συλλόγου, με πονάει. Χθες ένιωσα άσχημα με την ήττα. Οι ηγέτες πρέπει να σκεφτούν για την ομάδα. Αυτοί που βγαίνουν στο γήπεδο είναι οι παίκτες. Μου στοίχισε. Είναι δύσκολο να είσαι στην Ιντεπεντιέντε. Με τα θέματα που υπάρχουν με το δολάριο, είναι δύσκολο αν δεν πληρώνεσαι στη δουλειά σου…», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Ενώ στη συνέχεια ο Ντομίνγκο Μπλάνκο τόνισε: «Αν μου έλεγαν να ανανεώσω πριν ένα χρόνο, θα μπορούσα να δεχτώ. Γιατί όχι… Δεν ξέρω γιατί όλοι μένουν ελεύθεροι. Κάθε παίκτης θα έχει τους λόγους του. Δεν είναι καλό για έναν σύλλογο να μένει ελεύθερος ένας ποδοσφαιριστής. Ο αδερφός του Ρικέλμε μου μίλησε για να πάω στην Μπόκα. Με ρώτησε και του είπα ότι το συμβόλαιό μου τελειώνει. Η πρόθεσή μου είναι να παίξω στο εξωτερικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.