ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Μάγκνουσον!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χορντούρ Μάγκνουσον με τον Ισλανδό αμυντικό να ντύνεται στα πράσινα!

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Μάγκνουσον!

Οι πράσινοι βρήκαν στο πρόσωπο του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού τον αντικαταστάτη του Φραν Βέλεθ και προχώρησαν στη μεταγραφή.

Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν αθόρυβα και κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας του “τριφυλλιού”.

Ο ποδοσφαιριστής φτάνει το μεσημέρι στο Τιρόλ της Αυστρίας και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο 29χρονος στόπερ είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετική κλάση και ποιότητα και αυτό μέτρησε στην τελική επιλογή. Οι αρχικοί ενδοιασμοί είχαν να κάνουν με την πολύμηνη απουσία του παίκτη λόγω αχιλλείου τένοντα, αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει στο 100% και αυτό μέτρησε.

Ο ύψους 1.91 κεντρικός αμυντικός είναι αριστεροπόδαρος και η τελευταία του ομάδα ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχει παίξει, επίσης, σε Μπρίστολ Σίτι, Γιουβέντους, Τσεζένα, Σπέτσια και Φραμ.

Είναι διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE